BURHANİYE'YE HÜRTH'TEN KARDEŞ ZİYARETİ”

BURHANİYE

Almanya'nın Köln şehrine bağlı kardeş şehri Hürth Kentinden ziyaretçileri vardı.

Burhaniye ilçesinin 91. nci yıl kurtuluş gününde Almanya’nın Köln şehrine bağlı kardeş şehri Hürth Kentinden ziyaretçileri vardı.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin 91. nci yıl kurtuluş günü olan 8 Eylül’de Burhaniye Belediyesinin 16 Eylül’de kardeş şehir olarak protokol imzaladığı Almanya’nın Köln şehrine bağlı Hürth Kentinden ziyaretçileri vardı.                    

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’yı makamında ziyaret eden Hürth’lüler Burhaniye Belediyesi Kent Arşivini ziyaret ettiler.                               

Burhaniye Belediyesi Meclis Salonunda Burhaniye ilçesinin tarihi, ekonomik ve kültürel yönden tanıtım filmini izleyerek Burhaniye hakkında bilgiler alan ekip daha sonra Belediye Hizmet Binası önünde Başkan Akova ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Burhaniye ilçesinin 8 Eylül 91. nci yıl kurtuluş günü etkinliklerini izleyen Almanya’nın Köln şehrine bağlı kardeş şehir Hürth Kenti ziyaretçileri Burhaniye halkı ile Başkan Akova’nın misafirperverliğinden son derece memnun olduklarını belirten ekip ilgilerinden dolayı Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova teşekkür edip ülkelerine mutlu bir şekilde ayrıldılar. Enver DOLGUN



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı